KDDI представи телефон с прозрачен корпус

0
25

Японският мобилен оператор KDDI анонсира необикновен телефон под името X-RAY, който се води към фирмената дизайнерска линия iida. За външния вид на апарата отговаря дизайнерът Tokujin Yoshioka, който е известен със своите симпатии към необичайни решения и прозрачни материали.

Телефонът има полупрозрачен корпус в червен, син или черен цвят. Инженерите имаха много работа не само по неговата функционалност, но и по приличния му външен вид. Още едно нещо необичайно – допълнителен светодиоден дисплей с резолюция 7х102 пиксела, който е разположен от външната страна на панела. Той се използва за да информира потребителя за входящите съобщения, пропуснатите обаждания и т.н.

За характеристиките на телефона няма много информация. Устройството е базирано на чипсета Snapdragon QSD8650, съдържа модулите CDMA и GSM, слот за карти памет microSD, 8-мегапикселова камера и 3-инчов вътрешен LCD екран. Още разполага с цифров TV тунер 1-Seg.

Размерите на телефона са 110х49х15,7 мм, а теглото е равно на 123 грама. Вградената батерия издържа до 3.5 часа при разговор и до 270 часа в режим на готовност. За датата на появяване и цената на X-RAY информация няма.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за