Главният аналитик на компанията KGI Мин-чи Куо (Ming-Chi Kuo), който досега не е забелязван да дава невярна информация заяви, че тази година Apple възнамерява да предложи две нови версии на iPhone с 6,1-инчов LCD екран.

Аналитикът уточни, че първият вариант на смартфона няма да има eSIM, а физически слот за две SIM-карти. Вторият модел също е 6,1-инчов, но има слот само за една физическа SIM-карта. Цената на този телефон ще бъде в рамките на $550-$650. Цената на dual-SIM версията на смартфона ще е малко по-висока – от $650 до $750.

Освен това, аналогичен dual-SIM слот ще има и 6,5-инчовият айфон с OLED дисплей, който ще бъде позициониран като най-съвършената версия от линията iPhone за 2018 година. Според тази информация, 5,8-инчовият OLED телефон ще има слот за само една SIM-карта.

Мин-чи Куо прогнозира, че ниската цена и слота за две физически SIM-карти ще превърнат 6,1-инчовият iPhone в най-продавания смартфон от цялата линия телефони на Apple за 2018 година. Но от друга страна, липсата на DSDS в по-компактния и скъп 5,8-инчов iPhone, могат негативно да се отразят на продажбите на този модел.

Очаква се, че серийното производство на 6,1-инчовия iPhone ще започне след от 3 до 5 седмици след началото на производството на OLED версията.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "KGI: „Бюджетният iPhone с 6,1-инчов LCD дисплей ще струва $550“"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
петко
петко

Да ви имам бюджетния айфон. За тези пари по добре да си купя сателитен и да имам покритие и в на баба ви …

Не съм робот
Не съм робот

За $550 колко надуваеми гумени жени могат да се купят и да им сцепиш трътките от кеф. Горе-долу до пенсия ти е осигурено щастието.