Главният аналитик на компанията KGI Мин-чи Куо (Ming-Chi Kuo), който досега не е забелязван да дава невярна информация заяви, че тази година Apple възнамерява да предложи две нови версии на iPhone с 6,1-инчов LCD екран.

Аналитикът уточни, че първият вариант на смартфона няма да има eSIM, а физически слот за две SIM-карти. Вторият модел също е 6,1-инчов, но има слот само за една физическа SIM-карта. Цената на този телефон ще бъде в рамките на $550-$650. Цената на dual-SIM версията на смартфона ще е малко по-висока – от $650 до $750.

Освен това, аналогичен dual-SIM слот ще има и 6,5-инчовият айфон с OLED дисплей, който ще бъде позициониран като най-съвършената версия от линията iPhone за 2018 година. Според тази информация, 5,8-инчовият OLED телефон ще има слот за само една SIM-карта.

Мин-чи Куо прогнозира, че ниската цена и слота за две физически SIM-карти ще превърнат 6,1-инчовият iPhone в най-продавания смартфон от цялата линия телефони на Apple за 2018 година. Но от друга страна, липсата на DSDS в по-компактния и скъп 5,8-инчов iPhone, могат негативно да се отразят на продажбите на този модел.

Очаква се, че серийното производство на 6,1-инчовия iPhone ще започне след от 3 до 5 седмици след началото на производството на OLED версията.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Не съм роботпетко Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
петко
петко

Да ви имам бюджетния айфон. За тези пари по добре да си купя сателитен и да имам покритие и в на баба ви …

Не съм робот
Не съм робот

За $550 колко надуваеми гумени жени могат да се купят и да им сцепиш трътките от кеф. Горе-долу до пенсия ти е осигурено щастието.