Land Rover разработва собствен смартфон

0
2

Компанията Land Rover обяви, че съвместно с британския производител на битова техника и електроника Bullitt Group ще разработи ексклузивен смартфон и линия от мобилни аксесоари.

Съвместната разработка на иновативната линия от мобилни и периферни устройства ще отвори за Land Rover нова перспектива за пазарна ниша, се казва в съобщение на компанията. Устройствата ще са насочени към хората, които търсят по-активен начин на живот и не се страхуват от нови преживявания. Премиерата на продуктовата линия ще се проведе в началото на 2017 година. Новите продукти ще въплътят в себе си основните ценности на марката Land Rover, включително и иновативни компоненти.

Разработването на портфолиото от мобилни устройства ще се води от Bullitt Group с прякото участие на екипа на Jaguar и Land Rover Special Vehicle Operations. Това са подразделения, отговарящи за разработката и създаването на топ-версии на серийните автомобили на компанията по индивидуални поръчки, както и възстановяване на историческите модели на Jaguar и Land Rover.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за