Landvo S6: добра имитация на Samsung Galaxy S6

1
653

Смартфонът Landvo S6 не само има подобно на последния флагман на Samsung име, но и на на практика изцяло копира външния вид на Galaxy S6. Копирани са дори и някои от елементите на интерфейса на операционната система. Както обикновено при копията, хардуерът съвсем не е на същото ниво.

На показаните в Глобалната мрежа фотографии се вижда, че външно Landvo S6 се различава от Samsung Galaxy S6 само по липсата на фирмения логотип. Операционната система е специално преработена, за постигане на пълно съответствие с оригинала.

Техническите характеристики в сравнение с Samsung Galaxy S6 са слаби: резолюцията на дисплея е 1280х720 пиксела, а чипсетът е MediaTek MT6582 с четири процесорни ядра. Налични са 1 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск. Любителите на фотографията навярно ще се зарадват: основна камера с резолюция 16 мегапиксела и предна камера с резолюция 5 мегапиксела. Захранването става с акумулаторна батерия с капацитет 2550 mAh, налични са две SIM-карти, сензор за сърдечния ритъм и за разпознаване ретината на окото. Устройството работи под управлението на операционната система Android 5.0 Lollipop.

Смартфонът Landvo S6 се продава при цена едва 110 американски долара, което не е много за предложеното.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
tonislavBg
tonislavBg

Ne e zle telefoncheto 🙂