В китайската социална мрежа Weibo се появиха първите изображения, показващи особеностите и външния вид на смартфона LeEco Le X.

Ако тази информация се окаже вярна, то можем да очакваме много интересно мобилно устройство. Телефонът с 18:9 екран е без странични рамки и със съвсем малки рамки отгоре и отдолу. Корпусът на новия смартфон е направен от метал, а на гърба са разположени двойна камера и светодиодна фотосветкавица.

Една от главните особености на смартфона LeEco Le X е интегрираният директно в екрана скенер за пръстови отпечатъци, аналогичен на дактилоскопичния скенер в телефона Vivo X20 Plus UD. Според тази информация, предната камера също е двойна и дава възможност за заснемането на качествени автопортрети с размиване на задния фон.

Навигацията в операционната система Android в новия китайски смартфон явно ще се извършва с помощта на жестове, понеже липсват стандартните за Android три бутона. Очаква се, че новото мобилно устройство ще стъпи на флагманския 8-ядрен процесор Snapdragon 845.

Засега няма данни за цената и датата на излизане на LeEco Le X, но производителят явно работи върху този смартфон и съвсем скоро очакваме появата на по-подробни данни.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
stormofbloodТи да видишВеско ВасилевБахти Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

„явно ще се извършва с помощта на жестове, понеже липсват стандартните за Android три бутона.“

Това, че няма хардуерни (сензорни или тактилни), не означава, че няма да има виртаулни – изобразени на самия екран.

Ти да видиш
Ти да видиш

Мислех си, че повече няма да видим телефон от този производител, но съм приятно изненадан. Стига всичко това да е вярно, защото предвид тежкото финансово състояние на компанията, да пускаш подобни скъпоструващи за направа флагмани си е доста смело, но риск печели, риск губи. Все пак направиха някои добри смартфони във времето.

Веско Василев
Веско Василев

И мен ме изненада приятно. Мислех, че компанията на практика е мъртва. Хубави и качествени телефони, но с твърде малко внимание към софтуера и обновяванията. Като цяло съм фен на тази марка, макар че огорчават някои търговски практики, които прилагат. Може би бих избрал като следващ телефон OnePlus – след Letv, Xiaomi…

Ти да видиш
Ти да видиш

Наистина софтуера на Letv/LeEco е насочен към китайският пазар и като цяло може да се желае повече поддръжка от тяхна страна, за да не се налага използването на custom ROMs ако не си и ти китаец. От Xiaomi също съм доволен, а OnePlus все още не съм имал честта да използвам, но със сигурност имам желание да ги изпробвам.

stormofblood
stormofblood

С LeTv One съм и съм доволен, наистина добре, че се завръщат и аз се изненадах приятно. От OnePlus 2-ката съм се сблъсквал сестра ми е с такъв по моя препоръка и не съм впечатлен.