fbpx
5.3 C
София

Lenovo подготвя смартфон с водно охлаждане

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В Уеб сайта на Lenovo бе показан концептуален фирмен смартфон, който е доста необичайно мобилно устройство с име Lenovo Legion Phone Duel H20 Edition. Интересно е, че този мобилен телефон разполага със система за водно охлаждане, каквато досега не е излизала на пазара.

Това е една доста голяма конструкция с прозрачен корпус, която се закрепва към гърба на смартфона. В описанието на новия смартфон Lenovo уточнява, че Lenovo Legion Phone Duel H20 Edition е една нова модификация на предишния Legion Duel 2 .Китайската компания добавя, че използваната система за водно охлаждане в това устройство е едно отлично допълнение към вече реализираната охладителна система Twin Turbo-Fan, която дебютира заедно със смартфона Legion Duel 2, в който се използва съвсем нова система за охлаждане на чипа с неголям радиатор и два вентилатора

Lenovo възнамерява да оборудва своето следващо поколение на същия геймърски смартфон с най-новия процесор с много висока производителност, съчетан с 18 GB оперативна памет и 1 TB флаш диск. Китайската компания допълва, че това мобилно устройство все още се разработва и публикуваният сега дизайн не е окончателен. Но новото геймърско мобилно устройство ще бъде най-мощният, най-иновационен и най-хладен игрови смартфон в целия свят.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Ну заец.
Ну заец.
1 месец

Аз пък искам Ну пагади където събираше яйцата с една кошница. Тез глупости да ги продават на хамериканците.

Нови ревюта

Подобни новини