Lenovo Phab2 Pro идва на пазара през ноември

0
24

2016 г. се очертава като доста важна за смартфоните на Google. Интернет гигантът току що обяви два нови Pixel модела, а ако тепърва ще избирате нов телефон, скоро ви предстои доста сложно решение.

Спомняте ли си Lenovo Phab2 Pro – огромният 6.4-инчов смартфон с 3D камера и сензор за мащаби, който сканира света около вас, ще излезе през ноември.

Апаратът най-напред се очакваше през лятото, а след това и през септември, но новата определена дата изглежда сигурна. Наред с нея имаме и цена – 499 долара за отключената версия. С AR технологията в телефона можете да измервате различни обекти, като използвате само апарата си. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете през Phab 2 Pro и ще получите възможността да наслагвате предмети и информация в реалността. Самият телефон има 16 MP задна камера и 8 MP предна камера, както и 4050 mAh батерия, допълвани от Snapdragon 652 процесор,
оптимизиран за работа с Tango технологията.

Важно е да посочим, че само Pixel телефоните ще са съвместими с новия Daydream VR шлем; Lenovo Phab2 Pro не го поддържа. На практика, това означава, че ентусиастите ще трябва да избират между виртуална и добавена реалност, когато дойде време да направят своята покупка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари