LG изглежда ще предпочете LCD панел за своя наследник на LG G6, прогнозират анализатори. Това най-вероятно е продиктувано от съображения за намаляване на разходите, тъй като въпреки предимствата им, OLED дисплеите са два до три пъти по-скъпи от тези с LCD технологията.

В същото време, по традиция LG G серията винаги е ползвала LCD екрани, така че само по себе си няма да е изненада, ако LG G7 (който между другото най-вероятно дори няма да се нарича така) не дойде с лъскавия OLED панел.

Известни спекулации, че ще има промяна към по-хубавата технология произлязоха от факта, че преди това LG V30 получи именно OLED екран, както и от това, че в мрежата изтекоха рендъри, показващи новия флагман с т.нар. notch или пространство в центъра на горната част на екрана.

Спекулациите обаче са всичко, което имаме на този етап. LG G7 или както по друг начин решат да го кръстят ще излезе в края на април или дори чак през май, така че тогава ще имаме окончателна представа за посоката, в която е тръгнала компанията.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
5 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
asdGalaxyS8PlusGalaxyNote8 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyS8Plus
GalaxyS8Plus

Нормално е само Самсунг може да издържи да е лидер в тази сфира

asd
asd

Почти. Само че ако не си продаваха дисплеите на говнапъл и тя щяха да са в дупката. Самсунг телефон при мен и покрай мен ще се използва единствено в списание на някакъв магазин. Не съм пироман да си слагам бомба в джоба и да се моля след 3 месеца да не ми се сговняса софтуера.

GalaxyNote8
GalaxyNote8

Пълни глупости говориш май не си използвал Ноут 8 С8 или С9, ей 9такива прямпяля като теб дето ми говорят на изуст най ги мразим и точно обратното айфончетата х не се продават както трябва Сам губят от айфоните по други особени причини ама ти си толкова малоумен че няма смисъл да ти обяснявам калъф

asd
asd

Типично зомби с IQ около 3. Какво е различното на Note 8, S8, S9, понеже аз не виждам абсолютно никаква разлика. Камерите идентични, някакъв опит за flexible aperture, което почти всички казаха, че е глупост, опит за копиране на най-тъпата функция от говнофона – разпознаване там на джуки, муки и тн, естествено отново провал, понеже не става за нищо, техните собствени процесори топлят като атлонче от 2008, а производителността след 4 до 6 месеца пада главолонно. Още трябва ли да изброявам? Или трябва да си постна касовите бележки от самсунг телефоните? 2 пъти съм се парил, трети път няма да… Виж още »

GalaxyS8Plus
GalaxyS8Plus

Има разлики, но ти отново показа, че четеш някви мнения в интернет и пишеш наизуст хал хабер си нямаш от смаргфони и мрънкаш като жена братле далеко си от истината имам вече С8+ от година и си е все още отличен произведителноста му е като на чисто нов смаргфон ама какво да обяснявам на някакъв мрънкалник, който не е наясно с нещата

asd
asd

Със сигурност не съм наясно след 4 месеца със С8, дам. Наясно съм поне, че телефона има нов собственик и аз не си тровя нервите с боклуците на самсунг.