LG пускат чисто нова серия смартфони

1
32

LG може би са подготвили чисто нова серия смартфони. Такива изводи поне можем да си направим от изображението, което публикуваха в акаунта си във Facebook. Картинката показва опакован подарък под надпис гласящ: „ще бъде разкрита нова серия“. Липсва конкретно описание. Това, което ни казват от LG е, че „изненадата“ ще се отличава с „неочаквана разлика“.

Иначе казано, линията, за която LG намекват, ще бъде по-различна от това, което сме виждали досега от тях, само че в някакъв по-изненадващ аспект. За съжаление, можем само да гадаем какво се крие зад тези думи. На всичкото отгоре, корейците не са споменали и датата, на която „подаръкът ще бъде разопакован“. Световният мобилен конгрес в Барселона обаче е на една ръка разстояние, така че нищо чудно изненадата да бъде разкрита именно тогава.

Напомняме, че през април LG трябва да пуснат на пазара Optimus G Pro – смартфон с четириядрен 1.7GHz-ов процесор и 5-инчов дисплей. Апаратът обаче е предназначен за японския пазар и досега компанията не е включила в плановете си това да го представят и на световния. Ето защо, по всяка вероятност в „подаръка“ се крие чисто нова серия телефони, която ще бъде пусната на международния пазар по-късно тази година. Остава само да почакаме, за да разберем каква ще е тя.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари