LG вече произвежда смартфони, оборудвани с прорез. Такова изпълнение например вече получиха моделите G7 ThinQ и В9. Освен това, силуетът на тези апарати е с издължена форма, благодарение на което в него се намира не само селфи-камерата, но и сензорите.

Сега обаче, ведомството по интелектуална собственост в Европейския съюз (EUIPO) обнародва патентна документация на LG, която описва нов дизайн на смартфоните с екранно деколте. Става дума за използването на силует с капковидна форма. Тази идея не е нова — с такъв екран са оборудвани устройствата на много известни производители.

В чертежите, които придружават патентната документация, LG твърди, че проектирания смартфон ще получи двойна основна камера с вертикално разположени оптични модули. Освен това, в задната част ще се намира четец на пръстови отпечатъци.

В долната част на апарата може да се забележат очертанията на стандартния 3,5-мм конектор за слушалки и USB-порта. Отгоре е разположен слота за SIM-карти, а в страничните части се намират физическите бутони.

Така, наблюдателите правят заключение, че LG съвсем скоро време може да представи смартфони с капковиден прорез. Не е изключено това да се случи на изложението Mobile World Congress (MWC), който ще се проведе в Барселона (Испания) от 25 до 28 февруари.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари