LG ще покаже на MWC 2019 флагмана G8 с допълнителен външен дисплей

0
987

Следващият месец започва изложението Mobile World Congress 2019, на което LG ще покаже редица нови смартфони, за които вече започна да се появява информация.

The Verge съобщи, че един от новите смартфони ще има допълнителен дисплей, който може да се маха. Той се закрепва към корпуса на смартфона подобно на кейс и по този начин съществено разширява полезната площ на дисплея. Засега няма точна информация, как ще работи тази система и дали вторият дисплей ще може да се купува отделно.

Едновременно с това изтече информация за предстоящия за излизане смартфон LG G8, която опровергава някои от появилите се преди време слухове. Според тази информация, предният и задният панел са направени от стъкло. В горната част на дисплея има голям прорез, в който е поставена двойната камера за автопортрети. Размерът на диагонала е 6,1 инча, а съотношението на страните 19,5:9.

На задния панел са поставени двойна камера и скенер за пръстови отпечатъци. Габаритните размери са 152x72x8,4 мм. Налични са както USB Type-C, така и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. Очаква се LG G8 да се базира на флагманския процесор Snapdragon 855. Предполага се, че телефонът ще поддържа 5G мобилните мрежи.

Освен това, очаква се на MWC компанията LG да представи собствен сгъваем смартфон. Екранът няма да е гъвкав: това ще бъдат два дисплея, които при разгъване образуват един общ дисплей.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за