Буквално преди няколко седмици се състоя официалния анонс на известния телефон LG G7 ThinQ, който представлява мобилно устройство от топ-ниво, но на фона на Samsung Galaxy S9 той изглежда остарял.

Причината, според производителя, е станал използвания IPS-екран, макар и той да е един от най-добрите в света. Ето защо сега в ход е разработването на нов модел, който ще се появи по рафтовете на магазините под името LG G8 ThinQ.

Известният китайски инсайдер Ice Universe сподели първите подробности за флагманския смартфон LG G8 ThinQ. Според него, този апарат ще получи значително по-добър екран в равнение със сегашния модел. Неговата резолюция ще бъде вече не 3K, както до сега, а 4K.

Към момента, такова решение може да се срещне само в телефоните на Sony от гамата Premium.

Във връзка с това, инсайдерът е убеден, че LG G8 ThinQ най-накрая ще „скъса“ Samsung Galaxy S9, но това ще се случи твърде късно.

Устройството ще бъде пуснато в продажба през първата половина на 2019 г. Дотогава обаче обществото вече ще види Galaxy S10. Той ще получи много различия от сегашния модел.

В частност, на него се приписва вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, пълноценен 3D Face лицев скенер, както и редица други функции.

За съжаление, няма данни за новия флагман на LG, но те ще се появят само за няколко месеца – до края на годината.

Сега може само да се предположи, че апаратът в лицето на LG G8 ThinQ ще може да се похвали с 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 855 с тактова честота от 3,1 Ghz и графиката Adreno 640. Ту вероятно ще присъства още модем с поддръжка на 5G мрежата, защита от проникване на вода IP68, както и редица други функции.

По-рано се проведе анонса на LG V35 ThinQ – това е флагман с най-новия процесор, но без прорез в екрана, който присъства в модела LG G7.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Redhorn Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Redhorn
Redhorn

Още един модел от ейпълския картел на телефоните с орязан дисплей.
Случайно и LG да не останат назад.
Тъпо и в края на краищата обяснения не ми се слушат.
Плащам си и искам най-малкото да имам вход за слушалки и пълен дисплей.