Съвсем скоро трябва да се проведе официалния анонс на телефона LG G7 ThinQ, след което производителят ще започне да се подготвят за представянето и на друго мобилно устройство. То доста се очаква от феновете на бранда и това е LG V40. Днес в мрежата се появи първата информация за бъдещото устройство, която потвърди важният факт за неговото съществуване и появата му още тази година, вероятно през септември.

Известният инсайдер Евън Блас от своите информатори е научил, че смартфонът LG V40 вече се намира на етап разработка и той е твърде вероятно да се появи през втората половина на тази година. Вътре в южнокорейската корпорация, това мобилно устройство е известно под кодовото име „Storm“, т.е. „Буря“. Някои потребители смятат, че телефонът е получил кодовото име съвсем неслучайно.

Според слуховете, LG V40 ще получи толкова добра камера, че тя ще може да снима удари от мълния, които се появяват за части от секундата. Потребителя обаче няма да се налага ръчно да се опитва да я „хваща“, а за това ще се погрижи изкуствения интелект ThinQ. Достатъчно ще бъде простото поставяне на мобилното устройство на точното място и активирането на специален режим, за чието управление на затвора на камерата и настройките ще отговаря ИИ.

Предполага се, че LG V40 ще получи 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова честота 2,8 Ghz, графичния ускорител Adreno 630, модемът X20 LTE със скорост за трансфер на данните до 1,2 Gbit/s, стъклен корпус със защита от проникване на вода IP68, USB Type-C с поддръжка на технология за бързо зареждане, както и 6 GB оперативна и 64 GB постоянна флаш-памет в базовата модификация.

Други подробности за бъдещето устройство към момента няма, но те трябва да започнат да се появяват в началото на настоящото лято. Смартфонът LG V40 вероятно ще бъде анонсиран на изложението IFA 2018, което ще се проведе в началото на септември в Берлин. Апаратът директно „от кутията“ ще работи под операционната система Android Oreo с поддръжка на функцията Project Treble за бързо получаване на актуализации.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Аздъртий Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
дъртий
дъртий

Ще ще, хората от където идват те там утиват. боклуци за балъци

Аз
Аз

Резнат ли му дисплея и на тоя тел – официално са мъртви за мене..