Logitech представиха защитен калъф за iPhone 5 и Galaxy S5

0
24

Logitech представиха нова линия калъфи предназначени за телефоните Galaxy S5, iPhone 5 и iPhone 5S. Линията носи името protection+ и комбинира „допълнителна защита с удобство“. Калъфите имат тънка, но здрава обвивка, ъгли устойчиви на огъване и канали, които абсорбират ударите – тройна защита за съвместимите с тях смартфони.

Тялото на калъфите е изработено от поликарбонат с полимери устойчиви на удар разположени във всеки от ъглите му. При евентуален удар, вибрациите се абсорбират и се разпределят по цялата повърхност на калъфа. Гореспоменатите канали както и слоят термопластична гума допълнително асборбират ударите. В допълнение към всичко това, protection+ поддържа американския военен стандарт за издръжливост при падане MIL-STD 810 G, което означава, че ще предпази телефона ни дори след падане от височина 1,8 метра.

В калъфа, също така, има скрита метална пластина, която го прави съвместим със специалните поставки на Logitech за смартфони +trip и +drive. Първата поставка може да се сложи на всеки вентилационен отвор в автомобила, като смартфонът се задържа в нея на базата на магнит и е съвместима със всякакви смартфони. +drive, пък, се поставя на предното стъкло или на арматурното табло с всмукателен механизъм, като връзката й със смартфона отново е магнитна. И тази поставка е съвместима с всякакви телефони.

Аксесоарите ще могат да се купят в Европа от август на цени, съответно, $34,99 за калъфа, $29,99 за +trip и $49,99 за +drive.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари