LTE версията на Samsung Galaxy Note II с ъпдейт до Android 4.3

0
36
Смартфонът Galaxy Note II, с поддръжка на LTE, започна да получава очаквания ъпдейт до OS Android 4.3 Jelly Bean. Официалният списък с промените не е публикуван, но повечето от подобренията вече са ни познати. Актуализацията поставя нов потребителски интерфейс, който е наличен в Galaxy S4 и Galaxy Note 3, обновено е менюто за настройките на интерфейса и е добавена поддръжка на „умните“ часовници Galaxy Gear. По въпроса за надеждността на системата, изданието SamMobile твърди:

ROM Android 4.3 за Galaxy Note 2 е доста стабилен, но при обновлението е възможно възникването на проблеми, които вече са познати от Galaxy S3.

Собствениците на Galaxy Note 2 ще могат да увеличат производителността на своя смартфон, благодарение на TRIM технологията. Освен това, новата OS вече по-добре управлява оперативната памет, добавена е функцията Daydream, а също са направени и някои подобрения в панела за уведомленията. Приложенията вече могат да бъдат премествани в SD-картата, а новите драйвери увеличават производителността на графичната подсистема в програмите и игрите.

Сред другите промени – актуализация на клавиатурата, нов е и екрана за заключване, появили са се режимите от екрана на S4 (Adapt Display и Professional Photo) и функционалността на камерата (Sound and Shot). Дори е добавено и гласово управление, нови приложения, и S Voice функцията от Galaxy S4.

Ъпдейтът ще се пуска на етапи – това означава, че той няма да бъде пуснат във всички страни по света наведнъж. Новата OS ще бъде достъпна първо за скандинавските страни.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари