Manta X7 къса изцяло с физическите бутони

0
19

Китайската компания Manta е ново име в мобилната индустрия, но ще се опита да направи впечатляваща премиера със своя смартфон, наречен Manta X7.

Неговата най-отличителна характеристика е пълното отсъствие на физически бутони и употребата на сензор за близост, която позволява местоположението на виртуалните бутони да се мести според това къде са пръстите на потребителя.

Апаратът е в състояние да разбере как точно го държите и да смени контролните си панели като бутоните за набиране например, по-близо до вашия палец.

На страничния панел няма физически бутони за звука, а тъчскрийн панел, благодарение на които звукът може да се увеличава или намалява. Отсъства и бутон за пускане.

Другите технически характеристики на апарата все още не са ясни, но се очаква, той да върви с модифицирана версия на Android, дело на самата компания. Засега Manta X7 най-вероятно ще се появи само на китайския пазар, но ако новият тип технология сработи, не е изключено да видим как други производители ще реагират на нея.

Засега можем да видим само няколко концептуални изображения на апарата, тиражирани от сайта mtksj.com.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари