Mate 20 грейна с финални снимки, разкрити са и предполагаемите цени

20
3039

В уеб пространството се появи нова информация за смартфоните Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro. Изтекоха официалните снимки на устройството и цените на различните модели.

Изображенията на Huawei Mate 20 виждаме за пръв път. Потвърдиха се тройната основна камера и екрана с капкообразен прорез.

Според снимките, и двата смартфона ще имат еднакви основни камери. Те са разположени във вид на квадрат върху задния панел на смартфона. Квадратът се образува от трите камери и светодиодната фотосветкавица. Разликата е, че при Mate 20 светкавицата е поставена в горния ляв ъгъл на квадрата, а при версията Pro, тя се намира в десния ъгъл.

PhoneArena публикува и списъка с цените на новите смартфони на Huawei, предоставени от анонимен източник.

Показани са цените на едро в швейцарски франкове. Според днешния валутен курс, смартфонът Mate 20 ще струва на ритейлърите $805, а цената на дребно ще бъде около 850-900 американски долара.

Цената на едро на Mate 20 Pro е $1010, а цената на дребно ще е с около 50-100 долара по-висока. Тоест, този смартфон ще струва около 1050-1100 долара.

И в двата случая цените са посочени за конфигурации със 128 GB флаш диск.

Да напомни, че Huawei обяви своята голяма презентация на новите смартфони за 16 октомври тази година. Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro се очаква да бъдат първите смартфони на пазара с новата мощна SoC Kirin 980.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
20 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари