McDonald’s скоро ще приема поръчки и плащания през телефона

0
39

Съвсем скоро поръчките на любимите ви сандвичи в McDonald’s ще могат да стават през телефона, така че досадното чакане на опашка ще приключи.

През последните няколко години доста вериги за бързо хранене пуснаха свои мобилни приложения, които позволяват не само поръчка от всяко място и по всяко време, но дори и опция да изберете откъде да получите храната, както и да платите през телефона. Така функционалност вече предлагат Taco Bell, Starbucks и Dunkin’ Donuts и сега McDonald’s ще се присъедини към тях.

От началото на следващата година, най-известната верига за бързо хранене в света ще пусне мобилните поръчки в своите магазини в Съединените щати, както и в Австралия, Канада, Франция и Великобритания. McDonald’s се надява, че към 2018 г. тази функционалност ще бъде стандарт за всичките 25 000 заведения на компанията по цял свят.

През миналата година компанията вече пусна едно приложение, което бе налично в Европа, но от него можеше само да се прави справка за менютата и местоположението на заведенията. Преди това пък се експериментираше с QR кодове, които се сканираха при взимане на поръчката. С новото мобилно приложение McDonald’s вече ще предостави пълна мобилна функционалност от момента на избора на храна до нейното заплащане.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари