Meizu M6 Note изненадва с предоставяните възможности за ремонти

0
300

В края на август, Meizu представи обновения смартфон от среден клас M6 Note, който стана първото устройство на компанията, базирано на процесорите от Qualcomm, а освен това се оказа и оборудван с двойна основна камера. За много фенове на марката, M6 Note се превърна в много интересно решение, но специално внимание той получи не само от страна на обикновените жители, но и от тези, които по професия са принудени да ремонтират мобилни устройства. Според ресурсите iMobiles и MyFixGuide, Meizu M6 Note е изключително интересен от гледна точка на възможностите за ремонт и може да изненада дори и специалистите.

По време на демонтажа на корпуса са разкрити няколко интересни подробности: първо, корпусът на M6 Note е закрепен с два винта, които лесно се отвинтват с отвертка, след което камерата се отстранява без проблеми. Тъй като влаго – и прахо-защита не е обявена за Meizu M6 Note, той няма да получи нарушаване на херметичното уплътнение. На второ място, всички елементи в рамките на корпуса са свързани по между си с помощта на шлейфове и още няколко винта. Лепилото или залепващите ленти на корпуса се махат и после обратно се поставят и това не отнема много време и усилия.

Meizu M6 Note има модулна структура, поради което подмяната на повечето части на смартфона не представляват никаква трудност при наличието на резервни части. Благодарение на лесния демонтаж и простото вътрешно устройство, Meizu M6 Note получи висока оценка за ремонтопригодност.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за