Meizu Pro 5 – името на новия флагман на компанията

0
14
На 23 септември Meizu ще проведе презентация на „Meizu Go Pro“, на която най-вероятно ще бъде представен и новия флагман, който е известен като NIUX. От името на събитието може да се предположи, че на него ще бъде показан и MX5 Pro, но новите снимки опровергават това.

На снимките се вижда кутията на устройството, изпълнена изцяло в черен цвят със златисти надписи. Такъв стил е противоположен на оформлението на опаковката, публикувана по-рано със смартфона на компанията. Той не само загатва за премиум-класа на апарата, но се говори и за промяна, тъй като основните флагмани на Meizu вече ще получават друга линия, а името на първия — Pro 5. Ако пренебрегнем цветовото оформление, това е типичната кутия за смартфоните на компанията, във вътрешността на която под смартфона има място и за документите, кабелите и зарядното устройство.


Технически Meizu Pro 5 едва ли по хардуер сериозно ще се отличава от MX5. Най-забележимото нововъведение ще стане процесора Samsung Exynos 7420, който е най-мощния от пуснатите до момента чипове. Резолюцията на дисплея ще бъде 1920×1080 пиксела, ако се вярва на информационните течове, свързани с NIUX. Във вътрешността на смартфона ще има 3 GB оперативна памет и различни варианти на вградената. По отношение на камерите, тук също така те едва ли ще се различават от MX5 — същите модули с 5 и 21 Мегапиксела, с двойна светкавица и лазерен автофокус при последния.

Доколко тази информация е близо до истината ще узнаем много скоро. Както и това, ще стане ли Meizu Pro 5 първият смартфон с осъвремененото фирмено лого върху корпуса.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари