Microsoft възнамерява да направи Surface Phone най-безопасния смартфон на света

4
31

Въпреки създалото се впечатление, Microsoft съвсем не планира да се откаже от пазара на смартфони и продължава усилено да работи върху ОС Windows 10 Mobile и нейната синхронизация с персоналните компютри. Но в бъдеще възприемането на Windows Phone и Windows 10 Mobile се очаква да се промени.

 

През 2016 година Microsoft ще направи кратка пауза в сегмента на смартфоните и ще се съсредоточи върху други проекти, като обещава интересни нови възможности в ОС Windows 10 Mobile през следващата година. Едно от тези нови неща ще бъде смартфонът Surface Phone, създаден от същите специалисти, които направиха таблета Surface. Няма почти никаква техническа информация за новия смартфон, а WindowsCentral съобщи, че той се очаква да бъде представен през месец април 2017 година.

В Surface Phone ще бъде акцентирано върху производителността. Microsoft специално подчертава, че Surface Phone ще бъде „най-безопасния смартфон в света“. Очаква се това да се постигне чрез добро криптиране и биометрична идентификация. Да се надяваме, че няма да бъде астрономически скъп.

Със своя нов смартфон Microsoft възнамерява да избегне проблемите, с които се сблъска Apple, когато получи съдебно разпореждане да предостави достъп до криптираните данни на iPhone.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
_nib_tntc4 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
_nib_
_nib_

Намеренията са едно,действителноста-друго.Какво направиха с Нокия-нищо.С Лумия-също.Много хора разочароваха.

_nib_
_nib_

А изгубиш ли веднъж доверието на клиента,по добре иди гони вятъра,по-лесно е него да хванеш.

tntc4
tntc4

вятъра поне може да произвежда енергия а изгубения клиент може да поведе още недоволни клиенти със себе си 😉

_nib_
_nib_

Много след себе си.Аз взех лумия 535 на дъщерята за подарък-пишман станах.След три месеца трябваше да се реванширам кат’ хората-samsung A5.Сега ми е мирна главата.Не ща да чуя ни за лумия,ни за лумпените дето я произвеждат.Апропо подарявам я 535-цата с лек недъг на дисплея,в следствие на яростно изразяване на ,,обичта“ на дъщерята към марката,получен след удар д стената.След това жената се мъчи с него-,,Мани го не искам да го гледам“.Затова дето ще седи в шкафа,по-добре някой друг да се мъчи с него.Шъткам го по Еконт за сметка на който го иска.