Microsoft с нов инструмент за обновяване на Windows телефоните

1
96

Телефоните, базирани на Microsoft Windows, може да са търговски „мъртви“, но компанията продължава да произвежда актуализации за сигурността и да коригира грешките за потребителите, които остават със своите Lumia и други различни Windows телефони.

Софтуерният Разработчик пусна новия инструмент Cable-updater за инициативните потребители и феновете на Windows-телефоните, което им позволява да актуализират своите телефони към новата версия на операционната система.

Обикновено, при актуализиране на телефоните под Windows, или с Windows Phone 8.1, или с Windows 10 Mobile, потребителят трябва да изтегли и инсталира всяко отделно обновление, докато то не бъде актуализирано. Очевидно, ако дадено устройство дълго време не се актуализира, то след това обновлението на Windows-телефона ще става все по-досаден процес и някои от потребителите може дори да се откажат от ъпгрейд.

Приложението OTC updater актуализира Windows телефоните, които се свързват директно към компютър с инсталираното вече приложение.

По-рано, инструментът за възстановяване на Windows устройствата можеше да изпълнява тази функция, която позволява на потребителите да преминат директно към най-новия ъпдейт. Microsoft обаче, промени функционалността на приложението, за да могат вече потребителите да получават най-новите актуализации. OTC Updater — единственият начин за потребителя, да премине директно към последния поддържан WIndows 10 Mobile за своето устройство.

Можете да изтеглите приложението и да научите повече за него от сайта на Microsoft

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
skalata_73
skalata_73

E, да бяхте поставили и линк към сайта на Microsoft за улеснение!?
Добре де, хайде аз ще го направя 🙂
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56120