fbpx
0.3 C
София

Microsoft търси програмисти за интегриране на Skype в Windows Phone

Най-четени

Когато Microsoft придоби Skype, служители на компанията се надпреварваха да обявяват, че софтуерният гигант смята да имплементира услугата за интернет комуникация собствените си разработки, например в платформата Windows Phone. Вчера стана известно, че компанията подготвя и търси нови разработчици за интегриране на Skype в Windows Phone и оптимизиране на онова, което тя нарича „Skype Video Engine“.

Освен това се съобщава, че новите служители на компанията ще работят съвместно с неголям екип от висококвалифицирани тестери и разработчици, които ще осигуряват излизането на една нова версия на Skype Video Engine на всеки два месеца. Напълно е възможно Skype да бъде интегрирана не само в мобилната платформа на редмъндската компания, а и във „възрастната“ операционна система Windows, както и в останалите продукти на Microsoft, включително Xbox; този вид услуга може да бъде използвана и за връзка на потребителите със службата за поддръжка на корпорацията, така че работата на програмистите няма да бъде никак лека.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини