Microsoft Surface Duo може да има кратък живот на батерията

0
193

Microsoft Surface Duo е предназначен да бъде представител на уникалния дизайн на смартфони с двоен екран, така че някои потребители са склонни да преглътнат факта, че неговите спецификации не включват най-новите и най-добрите компоненти. Така например наскоро разбрахме от технологичния портал Windows Central, че смартфонът на Microsoft ще идва с миналогодишния флагмански процесор Qualcomm Snapdragon 855, като базовата версия ще идва с 64GB вътрешна памет за базовата версия и батерия с доста малък капацитет – едва 3 460 mAh.

Surface Duo идва с два 5,6 – инчови дисплея, които могат да се въртят на 360 градуса и да бъдат трансформирани в един голям 8,3 – инчов дисплей, когато са в разгънато положение чрез доста тънка рамка помежду им. Предвид обаче големия размер на тези дисплеи, става доста любопитно колко точно дълъг ще бъде продължителността на живота на батерията с едно зареждане, предвид малкия капацитет, за който става ясно. От портала Windows Central казват още, че устройството ще идва с 6 GB оперативна RAM памет, 11-мегапикселова резолюция, както на предната, така и на задната камера, сензор за пръстови отпечатъци, USB-C порт за комуникация и Nano SIM слот.

Windows Central казва още, че устройството ще се доставя с Android 10 директно от кутията, но потребителите ще могат ръчно да го актуализират до Android 11 след официалното му представяне. В доклада се казва още, че моделът не разполага с NFC или безжично зареждане. Като се имат предвид тези характеристики, Surface Duo със сигурност няма да бъде най-добрият или най-бързият телефон, когато стартира, което се очаква да се случи някъде по време на празничния сезон по-късно тази година. Но това може да е единственият смартфон с два екрана, който ще видим тази година. Друго интересно допълнение е, че Microsoft изгражда дизайн в стил Windows 10X за Android версията използвана в Surface Duo.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари