Moto G8 може да бъде първият Moto смартфон с изскачаща предна камера

2
456

След четворната камера в Motorola One Zoom и екшън камерата в Motorola One Action, скоро може да видим и още едно нововъведение в смартфоните на Motorola по отношение на камерите, информацията за което, изтече току-що.

Изображение, споделено от XDA Developer, показва неназован телефон Motorola с единична предна камера, която изскача в горната дясна част, а второ изображение показва, че няма горна рамка, прорез или капковидна изрезка на дисплея.

На база първите впечатление, изглежда става въпрос за смартфон Motorola, който работи със стандартната версия на Android, и не е част от програмата Android One, но освен това не можем да предположим нищо специфично за телефона.

Ако приемем, че изображенията са действителни, има две възможности за тях. Едната е това да снимки или на Moto G8, или на Moto G8 Plus, двата нови телефона, които очакваме да видим в началото на 2020 г.

Втората възможност е това да е ново попълнение в гамата Motorola One, но това е по-малко вероятно, тъй като от снимките изглежда, че този телефон не работи с Android One, но все пак не е невъзможно. Американската версия на Motorola One Zoom, например, не използва Android One. Все пак е възможно да се появи попълнение в серията Motorola One по всяко време.

Разбира се, ако приемем твърдението, че тези снимки изобщо са действителни, с разумната доза съмнение, то устройството ще бъде първият смартфон от среден клас с изскачаща камера на Motorola.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Moto Ako
Moto Ako

Ако приемем… ако предположим… може… слух… АКО, АКО, АКО… Стига с тези слухове и предположения – ако цапа и мирише. Имам чувството, че в калдата има двама писаря на кръст с няколко „имена“

Владимир Ингилизов
Владимир Ингилизов

Защо следиш новините тогава?