Motorola изглежда вече готви следващия Moto E

0
28

Това, че Motorola ще пусне ново поколение Moto E в някакъв момент тази година изглежда повече от сигурно.

За такова устройство вече се заговори, а сега от документ на Федералната комисия по комуникации вече личи, че компанията като че ли е готова с новия смартфон.

За съжаление, изтеклият документ не разкрива много, но в него става въпрос за смартфон на Motorola, който засега е известен с модел номер 4583, поддържа Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS и Wi-Fi hotspot, но пък не поддържа 4G връзка.

Това му дава облика на устройство в долната част на спектъра. Въпреки че някои версии на Moto G също не поддържат 4G, те бяха пуснати наскоро така, че новият апарат по-скоро не е от този модел.

Размерите от 129.9 х 66.96 милиметра и диагонал от 5.39 инча също подкрепят теорията за нов Moto E, тъй като слуховете за него твърдят, че той ще има 4.5-инчов дисплей. 5.39-иновият диагонал се отнася до целия корпус на апарата, а не само за екрана и звучи точно толкова, че да може в него да се помести 4.5-инчов дисплей.

Друго, което научаваме от описанието на Федералната комисия по комуникации е, че тайнственият нов апарат има „постоянно закрепен пластмасов капак“ или с други думи, че батерията му не може да се вади.

Теоретично е възможно това да е напълно нов модел, но засега най-вероятно изглежда да бъде именно новото поколение Moto E.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари