Motorola изненада приятно с четири нови G7 модела

4
5103
qrf
Всички идват в България още този месец

Днес в Сао Пауло, Бразилия, Motorola представи най-новите членове на една от най-успешните си серии – moto G. Компанията акцентира на това, че моделите винаги са обърнати директно към нуждите на потребителите. И въпреки че се водят от среден клас и на доста по-ниска цена от флагманите, предлагат именно нещата, търсени от хората– издръжлива батерия, добра камера, производителност, хубав екран и т.н.

По време на представянето, на което Kaldata бе специален гост, специално внимание бе обърнато и на това, че именно с тази серия от 2013-а до сега се приема най-добре от потребителите. Новината за България е, че този път и четирите представени модела, ще могат да бъдат намерени на българския пазар, при това още този месец.

moto g7 plus

Апаратът се позиционира най-високо в серията и предлага най-добра камера и характеристики като цяло. Едно от въведенията тук, което е налично само в него от цялата серия е оптичната стабилизация на 16-мегапикселовата двойна камера. За по-доброто качество на снимките се разчита и на изкуствен интелект с функциите Smart Composition и  Auto-Smile.

Важен момент при него също така че възможността за скоростно зареждане, посредством 27W TurboPower. Благодарение на тази технология с 15 минутно зареждане, телефонът може да работи 12 часа. Чипсетът тук е Snapdragon 636, с което това ще е „най-бързият модел от цялото семейство“. Сред останалите характеристики непременно трябва да се спомене 6.2-инчовият Max Vision екран, както и наличието на Dolby Audio говорители.

moto g7

 

 

 

Основният модел от серията е със Snapdragon 632, има TurboPower зареждане, изглежда по същия начин и има същата батерия. Екранът тук също ще е 6.2″ Max Vision Full HD+, но разликата е в камерата. Тя е 12-мегапикселова, отново двойна, но няма оптична стабилизация. Важно е да се отбележи обаче, че моделът е с 50% по-бърз от предходния модел от предишното поколение, има защитно стъкло Gorilla Glass и е на по-ниска цена.

moto g7 power

Един от новите модели, към който в България със сигурност ще се прояви сериозен интерес, разчита  на по-голямата батерия. Той работи отново със Snapdragon 632, екранът пак е  6.2″ Max Vision HD+, но отличителната черта е голямата 5000 мАч батерия, с която можете да зареждате телефона си веднъж на два дни и половина. При това отново за много кратко време, благодарение на TurboPower зареждането.

moto g7 play

Базовият модел в серията, както винаги е Play модификацията. Той тук е с 60% по-бърз от предходното 6-о поколение в семейството G, работи със Snapdragon 632 и е по-малък като размери. Екранът му е 5.7″ Max Vision HD+ със съотношение на страните 19:9, а камерата му е 13-мегапикселова.

Цени и наличности

Моделите ще са налични още този месец, като и четирите ще се предлагат официално на българския пазар. Препоръчителните им цени ще са:

moto g7 plus  599 лв

moto g7 489 лв

moto g7 power 399 лв

The moto g7 play 299 лв

Малко по-късно очаквайте още подробности за всичко, свързано с четирите нови апарата на Motorola, представянето им, на което сме на живо, характеристиките и т.н.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Satyr73ГеоргиБахти Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

Много са си повярвали с тези цени за SoC нисък към среден клас.

Георги
Георги

А какво стана с марката Lenovo?

Satyr73
Satyr73

Леново умря… 24 -часов китаец-винарка!

Satyr73
Satyr73

Знам само едно- напълни се с дървета от смартове копиращи Х за една година… А после плюйте Големия Батко Епъл. Измикяри!