Преди по-малко от месец Samsung публикува рекламен клип, показващ живота на фен на Apple, който цели пет години се редил на опашка, за да закупи поредния флагман, но през 2018 година променил решението си (пораснал) и си купил Galaxy Note 8. При това, когато се разходил в града в дена на продажбите на iPhone X, се учудил на постъпката на истински фен на Apple, който си направил прическа, имитираща горния черен отстъп на iPhone X.

Apple не реагира на това, но вместо нея сега се изяви Motorola, която вече от година принадлежи на китайската корпорация Lenovo.

Motorola публикува клип, със своя нов смартфон Moto Z2 Play с мото: „На нас ни хареса вашата реклама Samsung Mobile USA, но сте забравили да покажете, как завършва тази история“.

Според новата реклама, същият човек, вече притежател на Samsung Galaxy Note 8, отива на гости на своята приятелка, за да се похвали с новия смартфон. Тя го гледа иронично и изважда Motorola Moto Z2 Play, включва към него допълнителен модул с проектор и показва видео на стената.

Идеята е, че видеото е трябвало да се гледа на 6,3-инчовия безрамков екран на Samsung Galaxy Note 8, но Moto Z2 Play може да прожектира клипа на стената с много по-голям размер.

По този начин Motorola красиво се присмя на Samsung, предлагайки продължение на неговия клип.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари