fbpx
1.4 C
София

Motorola обявява партньорство със Zimperium

То позволява мобилна защита за B2B клиенти на ThinkShield за мобилни устройства

Най-четени

Motorola и Zimperium обявяват партньорство, което ще предостави на B2B клиентите водеща защита за мобилни устройства (MTD) чрез ThinkShield за мобилна платформа. Сигурността винаги е била в ядрото на всичко, което Motorola прави. Като добавя в портфолиото си решението на Zimperium, Motorola допълнително увеличава водещата световна и бизнес защита на устройствата на Motorola, осигурена от ThinkShield за мобилни платформи.

С допълнението от Zimperium, ThinkShiled за мобилни платформи ще използва единствената защита, основана на машинно обучение в реално време на устройството, като предлага най-пълната защита за смартфони на Motorola за защита против фишинг и злонамерени рискове, и атаки за молибните приложения.

Решенията на Zimperium ще подпомогнат защитата на Motorola като:
  • използват изкуствен интелект за защита срещу zero-day заплахи, като предоставя защита срещу “непознат” злонамерен софтуер като анализира поведението на устройството;
  • използвайки идентифициране на устройството в реално време: zIPS на Imperium винаги правят мониторинг на поведението на устройството, като приложенията работят на устройството и не са зависими от сървър или облачни услуги;
  • имплементирането накомпютърно техническа експертиза от бизнес ниво (business-grade forensics): позволява на компаниите да провеждат анализ след евентуална атака;
  • осигуряване на анализи като класификация на злонамерен софтуер, рейтинг на поверителност/сигурност и отчетност;

“Целта ни е да продължим да развиваме защитата за нашите B2B клиенти в условията на постоянно растящи заплахи за мобилните устройства, все по-нарастваща продуктивност, управление на устройството и услуги”, коментира Судхир Чадага, ръководител Стратегия на Motorola. “Партньорството ни със Zimperium ще добави критично важен пласт на сигурност към платформата ни, като даде допълнително спокойствие на потребителите ни”

Нашият Thinkshield за мобилни устройства предлага решения, които ще повишат продуктивността и ще защитят чувствителите данни срещу мобилни заплахи.  ThinkShield за мобилни устройства следва четири фундаментални принципа: чиста операционна система, защита, винаги налична управляваемост, и подход “от край до край”.

“Вълнуваме се да включим водещата защита и идентификация на риска на Zimperium към ThinkShield за мобилни устройства на Motorola”, заявява Акил Бутани, старши вице президент Бизнес развитие на  Zimperium. “Потребителите на Motorola сега могат да повишат защитата на ключови бизнес инициативи, които се провеждат благодарение на мобилните устройства и да намалят възможността от излагане на рискове”.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини