Motorola официално представи смартфона Milestone 2

0
27

Почти един месец след обявяването на Droid 2, Motorola представи неговата международна версия – Milestone 2. Нека да припомним, че Droid 2 е ексклузивна версия разпространяваща се само в САЩ от мобилния оператор Verizon Wireless.

От своя американски събрат, устройството се отличава с много малко, както Milestone от Droid. Единствената разлика се основава в 3G-модула, Milestone 2 поддържа HSPA, а Droid 2 е предназначен за CDMA-мрежата на Verizon Wireless.

В оригиналното устройство има доста голяма разлика, като например, напълно новия дизайн на клавиатурата. Бутоните са станали по-големи, по-удобни (поради изпъкналите форми), а вместо 5-позиционния мини-джойстик се използва курсор. Камерата има същата резолюция от 5-мегапиксела, но за разлика от фотомодула, Milestone е способен да заснема видео в резолюция 720p.

Новият смартфон също така е претърпял и редица промени. Устройството има мощен процесор TI OMAP с тактова честота от 1 GHz и 512 MB оперативна памет. Вградената флаш-памет в телефона е 8 GB, а така също е наличен и microSD слот за карти памет до 32 GB.

Milestone 2 първоначално е под управлението на операционната система Google Android 2.2 Froyo, която дава значително увеличение на производителността, Flash 10.1 плъгина и възможност за превръщане на терминала в точка за достъп Wi-Fi. Въпреки неотдавнашното заявление на Motorola за прекратяване на маркетинговото поддържане на фирмения облак за MOTOBLUR, компанията все още акцентира своето внимание върху редица нови особености, включително и удобната възможност за промени в размера на виджетите. В Европа, устройството ще се появи през четвъртото тримесечие на тази година, като все още цената не е известна.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари