Motorola пускат телефон за Facebook маниаци

0
34

Motorola съвсем не възнамеряват да заявят от безмислостната и жестока конкурентна борба на пазара с мобилни телефони и аксесоари. Подобно на останалите лидери в областта на мобилните комуникации, и Motorola са готови да отговарят на нуждите и вкусовите предпочитания на потребителите. От компанията твърдят, че най-важното в момента – когато пазарът е препълнен със стотици различни модели мобилни телефони и смартфони – е да предлагат модерни, актуални и оригинални по своя дизайн и набор от опции продукти.

Поредният такъв опит, който правят Motorola, за да пробият на пазара за мобилни комуникации, е и новият им смартфон. Интересното в него е, че е предназначен и посветен на всички Facebook маниаци. Както знаете, разбира се, това не е първият смартфон, чиято концепция е свързана със социалните мрежи и най-вече с лидерите сред тях – Facebook. Със същата насоченост са и, например, мобилните телефони HTC Chacha и Vodafone 555 Blue.

Смартфонът на Motorola, предназначен за Facebook почитателите, носи името MotoKey Social. Освен от името, неговата социална насоченост се подразбира и от друго – телефонът си има специален Facebook бутон за бързо избиране, влизане в акаунта, организация на профила, публикуване на ъпдейти и така нататък.
За предстоящата поява на MotoKey Social от Motorola става ясно от официалната страница на компанията. От сайта се разбира, че дебютът на смартфона предстои. Точна официална дата все още липсва, но най-вероятно Motorola ще пуснат своя MotoKey Social до края на тази година. Смартфонът ще е с QWERTY клавиатура, 2,4-инчов тъчскрийн, 3-мегапикселова камера с опция за фиксиране на фокуса, WiFi връзка и 910mAh батерия, която издържа 480 минути в режим на разговори и 672 часа в режим на готовност.

MotoKey Social от Motorola режи по-малко от 90 грама. Размерите на смартфона за Facebook феновете са 105,5 x 60 x 9,98 милиметра.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари