Motorola пуска три нови устройства с Android

0
70

Три нови устройства от серията MING смята да пусне Motorola. Характерен за новите устройства е фактът, че те вече ще използват мобилната операционна система Android, за разлика от предишните версии, които бяха с Linux, модифициран специално за нуждите на Motorola, предаде GoMo News.

Серията MING включва телефони с прозрачен капак, който предпазва сензорните екрани от надраскване и повреди. По този начин се запазва пълната видимост на екрана при отлична защита на уязвимата сензорна повърхност. Спестява се и нуждата от слагане на втори дисплей.

Трите устройства са предназначени специално за китайския пазар и са разпределени да обслужват интересите на трите най-големи телекоми в Китай. MT810 ще се предлага ексклузивно за клиентите на China Mobile. XT806 ще обслужва China Telecom, а A1680China Unicom.

Характеристиките на телефоните са сходни. Те притежават пълнофункционален сензорен екран и характерния за серията прозрачен капак. Дисплеят е с висока резолюция, по подразбиране са инсталирани множество приложения, камерата също е доста добра, има GPS и всякакви други играчки, които човек би очаквал от един добър смартфон.

Новината показва все по-голямата зависимост на Motorola от операционната система на Google, както и сериозното намерение на технологичната компания да завладее нови територии на необятния китайски пазар.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари