Motorola ще ни позволява да тестваме предварително ъпдейтите на софтуера

0
17

На официалния си сайт Motorola съобщиха, че смартфонът им Droid Razr M ще получи ъпдейт до Android 4.1: Jelly Bean. Обновлението на операционната система на телефона обаче ще бъде доставено по малко по-различен начин, а именно – на фази. Това ще стане с въвеждането на нова инициатива на име Test Drive.

Test Drive е програма, която ще позволи на потребителите да тестват обновленията на софтуера преди ъпдейтът да бъде доставен окончателно. Ъпдейтът до Jelly Bean също влиза в тази програма. Няколкостотин потребителя ще бъдат избрани за изпробват новата версия преди тя да стане достъпна за теглене от всички. За да участват в селекцията, потребителите трябва да се регистрират предварително.

Motorola са предвидили и друга програма за тези потребители, чиито смартфони не биха могли да поддържат Jelly Bean. Програмата се казва Trade-in и позволява на всеки потребител да върне стария си телефон и да получи $100 отстъпка при покупката на нов модел, който би поддържал последната версия на Android.

Междувременно, скоро след Droid Razr M ъпдейт до Jelly Bean ще получат също Droid Razr HD, Droid Razr Maxx HD, Atrix HD, Photon Q и Electrify 2.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари