Motorola moto G: Най-успешната серия на бранда

4
1834

От първия разговор по мобилен телефон, провел се през 1973 до днес, Motorola  винаги е била водеща и движеща сила в мобилните комуникации. Компанията често е демонстрирала стремеж да води индустрията напред, като създава едни от най-значимите и важни технологични иновации. От първия разговор, проведен по мобилен телефон до първото 5G съвместимо устройство, Motorola  продължава да променя начина, по който откриваме, споделяме и се свързваме.

Като резултат от усилията и новаторския друг на компанията, тя демократизира високите технологии като осигурява достъп на своите потребители до най-страхотните съвременни смартфон иновации, и то на повече от достъпна цена. Motorola  винаги е полазвала, че се води от отзивите на потребителите в процеса на дизайн и разработка и във времето една от най-емблематичните серии за марката стана Moto G. Тази серия телефони извърши истинска революция в смартфон индустрията, като създаде средния ценови клас.

Тази година  серията празнува своята годишнина с десето поколение устройства, а това ни накара да погледнем назад с носталгия към моделите от серията, коки-то вероятно много от вас са имали. Ето някои от най-любопитните моменти от G пътуването с някои от най-любимите ни телефони:

  • moto g – През 2013 г. се появява на бял свят първото устройство от сегмента, създадено да промени мобилната индустрия завинаги. moto g е първият телефон от средния ценови клас с четириядрен процесор и 1GB RAM

 

  • moto g2 – През следващата 2014 година, надграждайки над вълнението, предизвикано от първия moto g, Motorola обявява наследника му, който решава още повече потребителски проблеми и въвежда мощен стерео-звук и по-голям 5-инчов дисплей. moto g2 се предлага с разноцветни задни капачета, за да задоволи нуждата на потребителите за по-персонализирано изживяване – инициатива, която еволюира през годините, за да достигне до съвременните устройства със софтуера My Ux, който позволява да стилизирате телефона си по свой вкус: от интуитивни жестове до тапети и шрифтове.

  • moto g3 – следващия moto g, който се появява през през 2015 г., вече е водоустойчив и разполага с бързозаснемаща камера, така че да запечатвате спомени в движение, без да се тревожите за времето или заобикалящата ви среда. Освен това телефонът вече има възможност за до 2GB допълнително RAM и Tur-boPower за супер-бързо зареждане, така че да не останете без мощност, точно когато ви е най-нужна.

 

  • moto g4 – Motorola разбира, че потребителите ценят различни характеристики в своите телефони и за това през 2016 с четвъртото поколение въвежда серийната концепция. За първи път можете да избирате любимото си устройство според това, което е най-важно за вас, без да правите компромиси с базовите функционалности и дизайн-елементи, които вече харесвате и на които вярвате. С moto g4 за първи път в устройства от средния ценови клас се появяват премиум възможности като сензор за пръстови отпечатъци, лазерен фокус и PDAF камера.

  • moto g5 – През 2017 г. Motorola пуска moto g5 – телефон с изцяло нов дизайн, с метално покритие за първокласно усещане и изглед, допълвани от първокласен софтуер и по-достъпна цена. В това поколение се въвежда и двойната камера и бърз фокус, които досега не са били налични за телефони от този ценови клас.

 

  • moto g6 – moto g продължава да впечатлява с дизайн и през 2018 г. новият moto g6 е с 3D стъклен гръб. Не само изглежда прекрасно, но и се усеща страхотно. Но иновациите не спират дотук – moto g6 въвежда спиращ дъха max vision дисплей за качествено ново зрително изживяване и 3,200mAh батерия – най-голямата в moto g устройство до този момент.

 

  • moto g7 – През 2019 г. телефоните moto g вече са станали известни с това, че носят в себе си най-новите технологии и иновации. Тогава се появява очакваната с огромно вълнение серия moto g7, включваща цели 4 модела – най-голямата серия до момента. Най-вълнуващите нововъведения са страхотен дисплей с ноч, зуум с висока резолюция, основна камера с OIS и за първи път – 27W зареждане. В серията moto g7 буквално има за всекиго по нещо и е революционна за един революционен сам по себе си сегмент.

  • moto g8 – В бързо променящия се свят, в който живеем, е доста трудно да си в крак с последните иновации, но Motorola го прави да изглежда лесно със серията moto g. Вярна на мисията си да направи най-съвременните технологии достъпни за всички възможно най-скоро, Motorola  се фокусира върху най-важните неща като камера и батерия. Така през 2019 година се появява серията moto g8 с камера с quad-pixel технология, отличен звук и 5,000mAh батерия. Това е най-важното за потребителите на Motorola  и го получават.

 

  • moto g9 – В началото на 2020 никой не си е и представял колко ще се промени света и как ще разчитаме на мобилни устройства повече от всякога за да остане свързани, за да улавяме мига и да се вдъхновяваме. Точно в този момент се появява серията moto g9 и носи със себе си възхитителна четворна камера и невероятна 6,000mAh батерия – най-голямата в телефон на Motorola до сега. Допълват ги още по-голям дисплей за още по-добро зрително изживяване, независимо дали гледате любимото си шоу, водите конферентен разговор или се свързвате с любимите си хора. С moto g9 се въвеждат и 5G скоростите, както и Qualcomm Snapdragon 700 – още едно постижение на Motorola  в този ценови сегмент.
  • moto g100 – moto g се развива внушително през годините за да достигне до десетото си поколение и най-мощния си телефон до сега. moto g100 е първото от рода си устройство с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 8, с 5G съвместимост и флагманска производителност. Освен това е съвместим с новата платформа на Motorola – Ready For, създадена да развихри пълния потенциал на мобилния ви телефон – игрово изживяване от следващо ниво, подобрени видео разговори и мултитаскинг, които никога досега не сте изпитвали.

С десет поколения на moto g, Motorola  успешно революционализира смартфон индустрията. Никога преди най-високите иновативни технологии не са били толкова  достъпни за потребителите. Motorola  продължава да работи за постигането на тази амбициозна цел с всеки следващ  moto g, който въплътява мисията на бранда: “По-умни технологии за всички” и изглежда, че се справя доста добре!

Кой от тези смартфони сте имали? Споделете с нас впечатленията си

3.3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари