По време на голямото изложение MWC 2018 в Барселона, на щанда на Motorola нашият представител забеляза показаните за първи път преди месец, интересни аксесоари Lenovo Vital Moto Mod и Slider Keyboard Moto Mod, предназначени за смартфоните Moto.

Първият модул се нарича Lenovo Vital Moto Mod и е предназначен за измерване на основните показатели на човешкия организъм.

Устройството с доста голяма точност измерва 5 параметъра, свързани с човешкото здраве – температурата на тялото, артериалното налягане (систоличното и диастоличното), пулса, интензивността на дишането и нивото на наситеност на кръвта с кислород. Това е една цяла лаборатория за смартфон, като всичко в нея е разработено от специалистите на Lenovo.

Вторият модул се нарича Livermorium Slider Keyboard Moto Mod. Този аксесоар превръща обикновеният стандартен смартфон в слайдер с подвижна пълноценна QWERTY клавиатура. При плъзгането на клавиатурата навън е възможно смартфонът да бъде поставен и под ъгъл, който се регулира в рамките на 60 градуса.


Продажбите на Livermorium Slider Keyboard Moto Mod се очаква да започнат в края на зимата при цена $100. Модулът за измерване на основните показатели на организма Lenovo Vital Moto Mod трябва да излезе на пазара през месец април тази година при цена $400.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари