Навярно всички харесват производителите, които оперативно и редовно предлагат обновяванията за своите смартфони. Оказа се, че никой не прави това по-добре, освен завърналата се на пазара Nokia. Обновяванията по безопасността за месец август излязоха няколко часа след като Google ги публикува.

HMD Global наистина трябва да бъде похвалена минимум за това, че държи на обещанията си. Преди време HMD Global заяви, че обновяванията за нейните смартфони ще излизат възможно най-бързо. А за повечето производители това се оказа невъзможно бързо.

Може би е трудно за вярване, но Android обновяванията за месец юли за Nokia 5 и Nokia 6 излязоха дори преди Google. А обновяванията за август бяха публикувани почти едновременно с интернет гиганта. Досега никой производител не е демонстрирал подобна скорост на обновяване.

Да отбележим, че обновяване за Nokia 3 няма, но този смартфон се обнови само преди 3 седмици, когато получи ъпдейтите за месец юли. Известно е, че компанията работи върху версия на Android 7.1.1 точно за този смартфон и навярно новата версия ще излезе заедно с обновяването за август.

Освен мълниеносни обновявания, HMD Global обеща и минимум 1,5 години поддръжка на своите устройства и Android 8.0 за всички свои смартфони.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари