Nokia подготвя изненада за 07.09.2012

0
42

Изглежда Nokia подготвя голяма изненада, съдейки по знаците, оставени пред един от големите ? фирмени магазини в Хелзинки. В момента магазина е затворен за ремонт и ще отвори врати отново на седми септември, когато се очаква да се случи „нещо страхотно“.

Съдейки по сегашното положение на финландската компания, единственото, което може да ни изненада в момента, е Windows Phone 8 Lumia смартфон. А какъв е шанса това да се случи? Не много голям, но все пак съществува, особено при положение, че на пети септември започва Nokia World. Тогава може да бъде представен нов модел, но ще си бъде подвиг той да бъде пуснат в продажба едва два дни по-късно. Все пак, това може да бъде реверанс към финландските жители, които бяха позабравени в последните месеци.

Наблюдателните от вас ще забележат, че на снимката отдолу има QR код. За съжаление сайта към който води също не дава почти никаква информация. Там можете да качите Ваша снимка и да я направите като graffiti. Има и някои намеци за онова „страхотно нещо“, но нищо като конкретна информация. На сайта обаче има съобщение да се върнем там следващата седмица. И ще го сторим.

Можете да влезете на сайта от тук или от QR кода отдолу:

QRCode

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари