Nokia представиха услугата Music+ за телефоните Lumia

0
35

Nokia представиха нова музикална услуга за смартфоните Lumia на име Music+. Услугата за стрийминг поддържа файлове с високо качество и може да се използва и на настолния компютър. От Nokia уточниха, че Music+ не е заместител на вече съществуващата им музикална услуга, а е по-скоро допълнение, предназначено за тази част от собствениците на телефони Lumia, които искат да слушат музика, но не искат или просто не могат да си позволят да плащат по €9.99 месечно.

Услугата ще стане налична до няколко седмици. За този период трябва да се уточни и стойността на месечния абонамент. За момента очакваме такса от порядъка на €3.99 на месец. От Nokia загатнаха, че таксата ще варира в известна степен в зависимост от държавата на потребителя.

Срещу тази сума, потребителите ще получат възможността да слушат музика неограничено през услугата Mix Radio, както и да теглят любимите си миксове в телефона, за да ги слушат дори, когато не са свързани към Мрежата. Както посочихме по-горе, музикалните файлове ще са с високо качество и ще могат да бъдат организирани на настолния компютър през специално създаденото за целта уеб приложение. Music+ ще поддържа опция Lyrics, която ще търси текстовете към песните и ще ги показва или в „караоке“ стил или в отделен прозорец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари