HMD Global изпрати покани за своето представяне на MWC 2019, което ще се състои на 24-ти февруари.  Големият анонс безспорно ще дойде с появата на Nokia 9, но очевидно ще видим и мистериозен модел, който засега е останал скрит от вниманието ни.

Публикуваният в Twitter тийзър показва модел, доста различен от Nokia 9, който акцентира върху селфи камерата, скрита под миниатюрен процеп на предния дисплей.

Самият Nokia 9 трябва да има по-широко горни и долни рамки, както и дисплей през прорез , така че очевидно двата модела на са едни и същи. Възможно е този неизвестен модел да бъде необявената Nokia 8.1 Plus.

Добавете към това и Nokia 1 Plus, за която се заговори наскоро и получавате доста интересно събитие в лицето на представянето на HMD. Специално внимание, разбира се, заслужава Nokia 9, заради това, че телефонът може да разполага с цели пет основни камери – нещо, за което загатва и самата покана на финландската компания с петте сферични кръга на изображението.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
КъчноValerinababatigaza Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatigaza
nababatigaza

Не сме имали Nokia от 2006 г.Сигурно се научиха вече да правят смартфони

Къчно
Къчно

Вземи си няма да съжаляваш… и са евтини, и качество предлагат, и андроид-а като се обновява, със пускането му, дето се вика днес излиза утре е при теб 🙂

Valeri
Valeri

Да не видят нещо от Honor 😀