В Мрежа изтече рендерно изображението на новия Nokia 9. Устройството е представено с три камери, които правят снимката на една матрица, чиято резолюция е 41 Мегапиксела.

Тройната камера от компанията ZEISS е разположена на гърба на Nokia 9 във вертикален формат. Освен стандартните функции, тя също ще Ви зарадва с наличието на режима Боке, оптична стабилизация и възможност за извършване на четири кратно увеличение. Също така, отзад има двойна светкавица и няколко сензора. Тъй като отзад не се вижда скенер на пръстови отпечатъци, не е изключено той да се намира или в страничната част или директно в дисплея.

Екранът на Nokia 9 може да бъде малко повече от 6,01 инча, а в качеството на процесор да работи Snapdragon 845. Освен това, устройството ще получи 8 GB оперативна памет и до 256 GB ROM. Капацитетът на батерията на смартфона ще бъде не по-малко от 3900 mah, а операционната система трябва да е най-новата версия на Android. За времето на дебюта на представения телефон все още няма точни данни, но се очаква, че анонсът му ще се проведе до края на 2018 година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари