Nokia 9 PureView с 5 камери вече се продава в България

2
1139

Най-новият модел Nokia – 9 PureView от днес е достъпен в магазините на VIVACOM на цена от 36.98 лв. на месец в комбинация с план Smart U. Първият в света смартфон с пет камери  изкушава любителите на фотографията, като издига снимането с телефон на ново равнище.

Nokia 9 PureView разполага с 5,99” безрамков Nokia Pure дисплей pOLED QHD с резолюция 2K. Устройството предоставя и перфектно изживяване с  усъвършенствана технология на чипсета Qualcomm Snapdragon. Смартфонът е с вградено Qi безжично зареждане и сензор за пръстови отпечатъци, който се намира върху самия дисплей.  Моделът е защитен от удар и надраскване благодарение на Corning Gorilla Glass 5. Устройството има 6 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Друга отлична опция на модела е адаптивната батерия – тя запомня най- използваните приложения и им дава предимство пред останалите. По този начин се удължава нейният живот. Телефонът работи с операционна система Android 9 Pie, която използва функцията адаптивна яркост за автоматично регулиране на яркостта на екрана.

Nokia 9 PureView предоставя възможност за проследяване на начина, по който се използва телефона и най-активните приложения. Предвидена е и опция за  създаване на таймер за всяко приложение, така че потребителите да могат да следят например колко време прекарват в социалните мрежи и да го ограничават, ако желаят.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
KenshiШакарон Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Шакарон
Шакарон

Докато пристигне при нас, хардуерът вече е остарял – всички флагмани ще бъдат с 855 или по-нов ако се появи.

Kenshi
Kenshi

Имах Нокиа миналата година и мога да кажа, че никога повече няма да ползвам. То не беше дисплей, забиване и какво ли не, строши ми нервите. От най-добрите телефони, до най-големите боклуци. Само заради камерата не си заслужава!!!