Nokia Lumia 800 и 710 стават горещи Wi-Fi точки чрез специално обновление

0
34

Финландският мобилен гигант Nokia планира да пусне утре обновление за Lumia 800 и 710, което ще позволи на притежателите на тези модели да използват смартфоните си като горещи точки за достъп до интернет. Така те ще могат да включат към интернет връзката на телефона своя компютър или таблет, съобщи Phonearena.com.

Софтуерното обновление ще се пуска поетапно и би трябвало да достигне до всички собственици на Lumia 800 и 710 до средата на юли. Функцията за споделяне на интернет връзката не е вградена в платформата Windows Phone и затова от Nokia бяха принудени да разработят такава специално за своите телефони.

Новата функция определено е доста полезна, но все още не се знае дали двата смартфона ще получат обновление до Windows Phone 7.8, както беше обещано за Lumia 900. Вече стана ясно, че сегашните смартфони от серията Lumia нямат шанс да се сдобият с обновление към Windows Phone 8 и затова някои модели ще получат компромисен ъпдейт до 7.8. Въпреки това, доста от хората, закупили телефон от серията Lumia, вече се чувстват прецакани от Microsoft.

През следващите седмици се очакват нови игри и други екстри за телефоните на Nokia. Вече излезе новото приложение за управление на камерата, което обогатява възможностите за снимане с множество допълнителни режими и екстри като Smart Hroup Shot, Action Shot, Self Timer и Panorama.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари