Nokia Maps получи обновление за WP8

0
17

Nokia Maps бе обновена до версия 3.0.125.8 за Windows Phone 8. Този ъпдейт идва в момент, когато Bing Maps, използващ картите на Navteq на Nokia, изгуби данни за навигация за три държави, сякаш те не съществуват. Новият ъпдейт на приложението премахва някои бъгове и подобрява производителността. На Lumia телефон Nokia Mpas вече зарежда за същото време като Bing Maps.

Тази година не беше най-добрата за приложенията за навигация, след проблемите на Apple със собственото им приложение, довели до оставки и много подигравки, а сега и Bing Maps. Картите продължават да са много силен коз на Nokia, с който привличат клиенти(частни и корпоративни). Припомням, че Tim Cook, CEO на Apple, публично поднесе извинения на подведените клиенти и дори им препоръча да заменят софтуера на Apple с Nokia Maps. Вероятно пускането на това малко обновление е с цел привличане на вниманието, а не фундаментални промени.

Можете да изтеглите приложението за своя Windows Phone от Marketplace през устройството си, от този линк или използвайки QR кода отдолу.

QRCode

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари