Nokia Transport вече е с официална версия

0
55

Преди около два месеца Ви информирахме, че се разработва нова пълна версия на приложението Nokia Transport. Сега, то вече е готово и е налично в Marketplace за Lumia 610, 710, 800 и 900.

Целта на това приложение е сериозно да улесни пътуването пеш или с градски транспорт. От години има приложения, с които можем да разглеждаме карти или програма на градския транспорт, но няма добре направено приложение, което да дава маршрут, при пътуване с няколко вида транспорт. Приложението ще разполага и с виртуални табла. На видеото отдолу можете да видите как работи приложението при рекламно тестване в Манхатън, Ню Йорк. Според коментара на тестващия, Josh, Transport „ще Ви каже кога да тръгнете от дома си, колко ще вървите до спирката, детайли за пътуването и дори ще Ви даде ориентировъчно време на пристигане.

В момента приложението може да планира най-добрите маршрути в над 100 града и населени места и да преценява маршрут в общо над 450. От Nokia планират да разширяват този спектър от населени места.

И нека отбележим факта, че в новината си в интернет, Nokia съобщават за приложение с името Transport, но във видеото се говори за същото приложение, с име Transit. Няма информация дали името на програмата ще бъде променяно, но вече можете да изтеглите Nokia Transport от Marketplace.

П.С.: Transit е името на приложението за Съединените Щати.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари