Всички сме имали моменти, когато правим нещо на нашите телефони и ни се иска те да имат функция, която ще направи живота ни по-лесен. Или може би сте имали страхотна идея за нова функция, за която някак си никой не се е сетил. Е, в тези случаи не можете да направите много, освен да го споделите с приятели или да изпратите съобщение на официалния профил на компанията, само за да бъде загубено някъде по пътя.

OnePlus, която по традиция е ориентирана към общността компания, реши да даде на своите фенове подходяща платформа за техните идеи и обещава, че една от тях ще се превърне в бъдеща версия на OxygenOS, ревизията на Android, която идва на всеки смартфон на OnePlus. Инициативата се нарича #PMChallenge (PM означава Product Manager) и беше обявена вчера на форумите на компанията.

И така, какво трябва да направите, за да участвате? Не се притеснявайте, няма да са необходими никакви умения за кодиране, но ще трябва да положите малко повече усилия, отколкото да кажете „Искам четворен режим на разделен екран“, например. Ще трябва да изясните идеята си, като отговорите на същите въпроси, които OnePlus използва, когато оценявате предложения от собствените си продуктови мениджъри, които са:

Кои са потребителите?
Каква е предложената функция?
Каква е стойността за потребителя?
Ако има съществуващи сравними функции в индустрията на смартфоните, с какво е по-добра предлаганата от вас функция?

Ако искате да участвате, по-добре побързайте, предложенията ще бъдат приети до 22 февруари. Победителят и, разбира се, печелившата идея, ще бъдат обявени от OnePlus “до средата на март” и работата ще започне веднага след това. Въпросната идея ще стане част от новия модел OnePlus 7, който се очаква през юни 2019 г.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за