fbpx
5 C
София

OnePlus обяви, че обединява разработката си с тази на Oppo

Най-четени

Вече няколко месеца екипите на OnePlus и Oppo са в процес на сливане и развойната дейност на компаниите се развива паралелно. Днес със съобщение във форума на OnePlus Главният изпълнителен директор на OnePlus, Пит Лау сподели повече за сливането на двата бранда. От думите му става ясно, че компаниите ще обединят всичките си екипи, но все пак OnePlus ще продължи да съществува като отделна марка.

Ето какво гласи съобщението му

Здравейте приятели,

През последните осем години марката OnePlus се превърна от изцяло нов играч в глобална сила, с която трябва да се съобразяват останалите. В категорията премиум ние сме широко признати в индустрията за качеството на нашите продукти и способността да превъзхождаме други марки със значително по-големи бюджети. И сред технологичните ентусиасти като много от вас, ние изградихме голяма и силно ангажирана общност с фокус върху откритостта и съвместното създаване.

Сега сме в повратна точка за бъдещето на OnePlus

Тъй като започнахме да разширяваме нашето продуктово портфолио, ние сме в състояние да ви дадем повече нови предложения от всякога. Верни на духа ни Never Settle, ние искаме да продължим да ви предоставяме възможно най-високото качество на OnePlus. И за да направим това, трябва да се адаптираме като екип и като марка.

Както мнозина от вас знаят, миналата година поех някои допълнителни отговорности за наблюдение на продуктовата стратегия както за OnePlus, така и за OPPO. Оттогава интегрирахме редица наши екипи заедно с OPPO, за да рационализираме по-добре операциите си и да се възползваме от допълнителни споделени ресурси. След като видяхме положително въздействие от тези промени, решихме да интегрираме по-нататък нашата организация с OPPO.

Уверен съм, че тази промяна ще бъде положителна за нашата общност и нашите потребители. С тази по-задълбочена интеграция с OPPO ще разполагаме с повече ресурси, за да създадем още по-добри продукти за вас. Това също така ще ни позволи да бъдем по-ефективни, например, донасяйки по-бързи и по-стабилни софтуерни актуализации за потребители на OnePlus.

Що се отнася до марката OnePlus – ние ще продължим да работим независимо, фокусирани върху това да ви предоставим възможно най-добрите продукти и опит, както винаги сме правили

Ще продължим да пускаме продукти на OnePlus, да провеждаме събития (надяваме се лично лично) и да се ангажираме директно с вас за обратна връзка чрез същите канали на OnePlus, както преди. Ангажиментът на OnePlus към вас остава същият.

Както винаги, искахме да уведомим вас – нашата общност – за това директно от нас, веднага щом можем да споделим новината с вас. Вие сте жизненоважна част от семейството на OnePlus, така че е важно да комуникираме промени като тази директно с вас. Благодарим ви, че ни подкрепяте през всичките тези години. Не можем да направим нищо от това без общността на OnePlus.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини