Преди една седмица маркетинговият отдел на OnePlus публикува съвсем странна реклама. В нея се сравняваше скоростта на работа на флагмана 5T и Galaxy Note 8 с помощта на „тъпи мъже“. На видеото двама мъже по бельо един след друг стартираха приложения, докато бяха замервани с кактуси. Сега маркетолозите на компанията отидоха още по-далече. Този път върху мъж, покрит с месо се нахвърля куче.

По този твърде оригинален начин експериментаторите сравняват стабилизацията на изображението при заснемане на видео. Мъжът в клипа е облечен в дрехи от сурово месо, като срещу него се нахвърля гладно и явно злобно куче. Човекът заснема всичко на Galaxy S8 и OnePlus 5T. А глас зад кадъра казва, че за провеждането на този странен тест може да се използва и пуйка.

Победител във всичко това е смартфонът OnePlus 5T. На неговия екран кучето изглежда по-агресивно и по-гладно, като клипът явно се е получил по-добре.

Маркетолозите на OnePlus продължават да вливат нестандартен хумор сред потребителите. Само че не всички го харесват и оценяват. Към настоящия момент 33% от всички оценки са дислайк. Наистина странно решение, но може би по този начин ще бъдат привлечени повече потребители и потенциални купувачи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари