OnePlus пусна своя услуга за мобилни плащания OnePlus Pay

0
158

OnePlus последва примера на Google, Apple и Samsung и пусна специална услуга за мобилни плащания за своите смартфони. Още миналата година компанията от Шънжън увери, че функционалността ще е достъпна за последното поколение OnePlus 7T устройства.

OnePlus Pay е достъпна през приложението Wallet на 7Т серията. Засега тя е в изпитателен срок само на тези две устройства в Китай, и работи с местните банки Guangfa Bank, Minsheng Bank, SPDB. Затова и първите изображения от интерфейса на услугата са изцяло на китайски език – възможно е все още дори да не е готов официалният превод. Другите смартфони от портфолиото на OnePlus също ще поддържат OnePlus Pay. Очаква се услугата да се разпространи първо в Индия и след това в САЩ и едва след това в другите страни. За момента обаче производителят на телефони не е направил точни планове.

Очаква се повече информация относно новата услуга да получим на 15-ти април. Тогава OnePlus ще проведе специално събитие за следващото поколение смартфони OnePlus 8 (заедно с новото лого). Както винаги, те ще включват най-доброто от Qualcomm заедно с някои отдавна чакани функции (безжично зареждане, IP рейтинг за резистентност), надяваме се и цените да си останат достъпни. Тази година събитието няма да се провежда пред публика и ще е достъпно единствено в Глобалната мрежа.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за