Миналата седмица в Мрежата се появиха снимките на прототипа на смартфона OnePlus 6. Видът на предния панел на телефона показа, че той ще има дизайн, подобен на iPhone X.

Устройството OnePlus, обозначено като OnePlus A6000, се появи на тестовата платформа AnTuTu. Тъй като A5000 и A5010 са съответни номера на моделите OnePlus 5 и OnePlus 5T, A6000 се явява прототип на предстоящия флагман OnePlus 6. Той показа среден резултат от 276 510 точки, което е малко по-високо, отколкото 273 741 за предстоящия телефон Xiaomi Mi MIX 2S. Както и флагмана на Xiaomi, OnePlus 6, според слуховете, ще бъде оборудван с мощния чипсет Snapdragon 845.

Скрийншотите от AnTuTu показват, че телефона ще получи продълговат дисплей. Интересното в случая е да се отбележи наличието на празна зона точно в горната част на дисплея. В това пространство вероятно ще се намират предната камера и другите сензори.

Предполага се, че OnePlus 6 ще наподобява предстоящите смартфони OPPO R15 и OPPO R15 Dream Mirror. Следователно, той може да поддържа съотношение на страните 19:9.

Появилите се изображения на предполагаемия OnePlus 6 показват, че задната му повърхност може да е стъклена и ще има вертикална двойна камера.

Известно е също, че базовият модел може да съдържа 64 GB памет и 6 GB оперативна памет. В допълнение, смартфонът ще работи под управлението на Android 8.1 Oreo с най-новия OxygenOS. За останалите характеристики на OnePlus 6 няма информация. Очаква се, че компанията ще представи смартфона в края на второто тримесечие.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари