OnePlus 8 може да има дисплей на нивото на Galaxy S20 Ultra

0
1113

Миналогодишните флагмани на OnePlus – OnePlus 7 и OnePlus 7T имаха едни от най-добрите екрани в смартфони за годината и изглежда, че серията OnePlus 8 би могла да наследи същата тенденция.

Информацията идва от тестове, проведени от DisplayMate – уважаван портал, тестващ качеството на екраните на смартфоните на пазара. От сайтът обявиха, че по време на тестовете серията OnePlus 8 е постигнала A+ рейтинг – най-високата им възможна оценка.

Освен това, в теста още включват над десет различни показателя за производителността и качеството на дисплея на смартфона, в това число яркостта, точността на предаване на цветовете, контраста на изображението, пиковата яркост и отраженията на екрана, работа при висока и ниска осветеност, като общият резултат на OnePlus 8 в четири от категориите е „визуално неразличим от перфектен“.

Най-доброто от най-доброто?

Ако съдим по тези резултати, излиза, че това е смартфонът с най-добър дисплея на пазара в момента. Но дали това е така? Освен че това е мнението само на един портал, не е ясно дали OnePlus 8 побеждава Samsung Galaxy S20 Ultra, който също постига обща оценка A+ и е оценен като „визуално неразличим от перфектното“ в пет категории.

Формулировката на заключенията на портала за съжаление не дава представа дали се има предвид, че екранът използван в OnePlus 8 е най-добрият на пазара в момента според тях, или един от най-добрите.

Вече знаем, че серията OnePlus 8 идва с OLED екран с честота на опресняване 120Hz, която е идентична с тази на гамата Galaxy S20.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари